Noam Vazana ‘Love Migration’

Nog nooit iemand piano en trombone tegelijk horen spelen? Kom dan luisteren naar Noam Vazana! Op 14 februari is zij de hoofdact op een avond met jonge joodse singer-songwriters.

Noam Vazana verzorgde eerder in MerkAz het voorprogramma bij Mor Karbasi, waar zij met haar ontwapenende optreden veel indruk maakte. Noam schrijft al haar nummers zelf. Haar pianomuziek bevat klassieke invloeden die op onverwachte momenten wordt verrijkt met jazzy trombone-solo’s. Haar spel kleurt prachtig bij haar stem, die krachtig en kwetsbaar is.
Haar meest recente CD Love Migration (2014) beschrijft Noams ervaringen als immigrante in Europa, die op zoek is naar een plek waar zowel zij als haar grote liefde zich thuis kunnen voelen. Eerlijk, open en met verrassende eenvoud neemt ze de luisteraar mee op deze odyssee.

Als voorproefje is hier een nummer te horen dat zij speelde tijdens de Grote Prijs van Nederland in 2013: https://www.youtube.com/watch?v=ZPmuDKjLtIg.
Haar website: www.noam-vazana.com.

Support act: Anne Wouter
Het voorprogramma wordt verzorgd door Anne Wouter, een jonge singer-songwriter uit Utrecht. Met haar liedje ‘Nooit Gedacht’ won zij het tv-programma ‘The Hit’. Haar website is te vinden op: www.anne-music.nl en hier is een nummer van haar te horen:

Op 14 februari wordt Anne Wouter begeleid door Riekje Kattenbusch, cello.

LET OP: Dit concert begint om 19.30 uur, de kassa gaat die avond open om 19.00 uur!
Entree: 15 euro