Ekaterina Levental, ‘De Grens’ (muziektheatervoorstelling)

In een indrukwekkende one-woman show vertelt Ekaterina Levental over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen.

Muziektheatervoorstelling ‘De Grens: Welkom in Niemandsland’ is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland.

‘De Grens’ is het vervolg op de succesvolle solo-voorstelling ‘De Weg’. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. ’De Grens’ begint daar waar ‘De Weg’ eindigt.

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als hoop het enige is dat rest.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Datum: 17 november 2018

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: MerkAz, Magdalenastraat 1a, 3512 NH Utrecht

Prijs: € 15,- (voorverkoop) / € 18,- (aan de kassa op de avond van het concert)

Bestel tickets