Verhuur

MerkAz biedt een brede keus aan huur mogelijkheden met of zonder catering, voor éénmalige, kortlopende, regelmatige terugkerende of langlopende wensen. U kunt bij ons terecht voor evenementen zoals concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, film, fora, show of studie maar ook voor vergaderingen, een feestje, uw club bijeenkomst, oefenavonden, enz.

De ruimtes zijn allemaal nieuw ingericht en zijn van alle gemakken voorzien en kunnen alle voor diverse functies worden ingezet en opgebouwd met tafels, podium, ed. Ook zijn combinaties van verschillende activiteiten op meerdere verdiepingen mogelijk. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

Reserveren

Wat kan het gebouw voor u betekenen

U kunt zelf een evenement organiseren of bijwonen. Of vergaderen. Of een klein feestje houden. Of een tentoonstelling optuigen. Of oefenen met uw orkest. Of …U kunt het zelf invullen, mogelijkheden te over! Wij bieden diverse prachtige ruimtes van klein tot groot met allerlei service mogelijkheden zoals catering, enz.

Keuken

merkaz-10De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en is er op ingericht om maaltijden te verwerken die voldoen aan het predicaat kosher style. U kunt dus met een gerust hart bij ons een uitnodigende lunch, koffietafel, diner en dergelijke bestellen. Alles draait om uw wensen. De keuken kan ook worden gebruikt voor uw feestelijkheden. De keuken heeft ook een uitgifte balie (bar) en kan gemakkelijk worden ingezet voor catering. 

Catering

merkaz-57Wilt u niets aan het toeval overlaten en heeft u specifieke wensen ten aanzien van hetgeen wordt geserveerd maar heeft u nog geen goede cateraar gevonden? Wij hebben goede ervaringen met cateraars die ingericht zijn op specifieke wensen waaronder natuurlijk gerechten uit de niet te versmaden Israëlische en de Joodse keuken. Maar ook voor traditionele broodjes maaltijden, lekkernijen als koekjes en bonbons kunt u bij ons terecht.

Personeel

Indien gewenst kunnen wij u voorzien van medewerker(st)ers die u helpen bij uw evenement. Dit kan gaan om ticket verkoop, toegangstoezicht, enz.

Prijzen

Alles heeft een prijs. Ook al het moois dat wij u te bieden hebben. Onze prijzen zijn echter meer dan concurrerend. Vergelijkt u zelf maar:

Ruimte Huurprijs per dagdeel
De Synagoge ruimte € 325,-
De Grote Zaal met de keuken € 195,-
De Bestuurskamer € 95,-
De Bibliotheek € 52,50
Leslokalen, per stuk € 95,-
Het hele gebouw € 820,-

Er bestaat ook de mogelijkheid om zaken bij te huren zoals flipovers, beamer, draadloos internet, geluidsinstallatie of een piano. Informeer eens naar onze prijzen voor u besluit uw eigen spullen mee te nemen.

Reserveren

Langer of vaker huren?

Laat het ons weten via het reserveringsformulier, dan laten wij u weten wat er mogelijk is.

Ruimtes